Maarten  

Ervaringsdeskundige op het gebied van trauma verwerking. Ervaring met bio-energetica bij Hans van Dijl: Meditatie, IntuÔtieve ontwikkeling, Focussen, Psychologie en Primal Therapie. Ik heb de opleiding Cranio Sacraal bij Etienne Peirsman gevolgd, drukpunt massage, bio-danza, mindfulness plus bij div. meesters geweest in meditatie en bewust wording.

Ervaringen met Cranio Sacraal

 

Mij heeft Cranio Sacraal erg veel verheldering en verlichting gebracht bij het verwerken van trauma's. Met deze behandeling kunnen onverwerkte emotie's op een zachte en prettige manier worden los gelaten. Mijn ervaring is dat bij veel therapieŽn voornamelijk gepraat en met het hoofd gewerkt wordt. Ik kwam er echter niet veel verder mee. Met behulp van Cranio Sacraal heb ik leren luisteren naar mijn gevoel en emoties, ze leren accepteren, te verwerken en bewust te worden. Cranio Sacraal is volgens mij een therapie die je zelf ervaren moet, het gevoel is niet goed te verwoorden. Als kind hebben we ervaringen mee gemaakt, ook in de tijd dat wij niet konden praten omdat ze soms te bedreigend konden zijn. Dit hebben we niet kunnen verwerken en ook zeker niet verwoorden maar ze zijn wel in ons gevoel opgeslagen. Deze gevoelens blijven we in ons mee dragen en komen soms naar boven toe terwijl wij niet begrijpen waar deze gevoelens/emoties vandaan komen. Daardoor voelen we ons soms onzeker, eenzaam, niet op ons gemak of verdrietig.

Lichaamsgerichte behandeling

Een heerlijk moment om naar je innerlijke be- wustzijn te keren en te luisteren naar je lichaam voor een totale ontspanning. Vertrouw- en krijgen in je eigen bewustzijn, het geheel van lichaam en geest te ervaren...

Cranio Sacraal behandelt de volgende klachten: